Glavni formular

7.11.-14.11.2023

GOLF AVANTURA U BELEKU

GOLF avanTURA u Beleku!
Za sve ljubitelje golfa po prvi put na našem tržištu!

7 noćenja, All Inclusive


Dan 01 (07.11.2023) Sarajevo-Istanbul-Antalya
Polazak iz Sarajeva u 08.30h let TK1024. Dolazak u Istanbul u 12,20h I presjedanje na let za Antaliju u 13,35h. Slijetanje u Antaliju u 14.55h TK2422. Nakon slijetanja u Anzaliju transfer za Belek (cca 30 min). Dolazak u hotel Kaya Belek 5* check in te slobodno vrijeme.
Hotel Kaya Belek nudi razne sadržaje za goste, uključujući spa i wellness centar, teretanu, bazene i restorane. Sve su sobe opremljene klima-uređajem, televizijom s ravnim ekranom, minibarom i besplatnim bežičnim pristupom internetu.

Dan 02 (08.11.2023) Slobodan dan
Slobodno vrijeme ujutro za uživanje u hotelskim sadržajima. Gosti mogu iskoristiti ostatak popodneva za relaksaciju u spa centru ili bazenu hotela. Mogućnost organizovanja izleta po želji I zahtjevu putnika. Noćenje.

Dan 03 (09.11.2023) GOLF IGRE
Nakon doručka odlazak na golf terene Kaya Palazzo Golf kluba, koji posjeduju teren sa 18 rupa I 650.000 m2. Prva runda golfa na jednom od najboljih golf terena u Beleku. U sklopu kompleksa Kaya Palazzo golf kluba nalazi se i driving i putting range.
Nakon završetka runde, gosti se mogu opustiti u hotelskim sadržajima. U večernjim satima, gosti mogu iskusiti tursku kuhinju u jednom od restorana hotela ili uživati u zabavnom programu koji se organizira u hotelu.

Dan 04 (10.11.2023) GOLF IGRE
Druga runda golfa na golf terenu u Beleku. Nakon završetka runde, gosti se mogu opustiti u hotelskim sadržajima ili organizirati neki od izleta koji se nude u okolici Beleka.

Dan 05 (11.11.2023. ) Slobodan Dan
Slobodno vrijeme za opuštanje ili organizirani izlet u Antaliju, jedan od najvećih gradova u Turskoj. Antalija je poznata po svojim plažama, kulturnim znamenitostima i bogatoj povijesti. Gosti mogu posjetiti Kaleiçi, stari grad Antalije, posjetiti muzej Antalya ili se opustiti na jednoj od plaža.

Dan 06 (12.11.2023.) GOLF IGRE
Treća runda golfa u Beleku. Gosti mogu birati između različitih golf terena u blizini hotela, ovisno o svojim željama i preferencijama. Nakon završetka runde, slobodno vrijeme za odmor i uživanje u hotelskim sadržajima.

Dan 07 (13.11.2023.) GOLF IGRE
Ovo je posljednji dan za golf na ovom putovanju. Nakon doručka, imate priliku za posljednju igru golfa na jednom od terena koje ste posjetili tijekom putovanja.
Nakon igre, povratak u hotel Kaya Belek, slobodno vrijeme za kupovinu suvenira, opuštanje na plaži ili posjet turističkim atrakcijama u okolici hotela.

U večernjim satima svečana večera u hotelu, koja je uključena u cijenu paketa putovanja. Gosti će uživati u vrhunskoj turskoj kuhinji i ugodnoj atmosferi u restoranu hotela. Ovo je idealna prilika za druženje i razmjenu iskustava sa ostalim gostima koji su sudjelovali u golf turi.

Dan 08 (14.11.2023.) POVRATAK KUĆI
Check out I transfer do zračne luke u Antaliji. Transfer će biti organiziran u skladu s rasporedom letova.

Cijena po osobi: 2.743,00 KM

Avio karta + APT taksa + transfer + hotel 5*+ 4 DANA GOLFA

• Avio karta sa uključenim aerodromskim taksama (SJJ/IST/AYT)
• 7 noćenja, ALL INCLUSIVE usluga (Hotel Kaya Belek 5*)
• 4 dana igranja golfa u Kaya Palazzo Golf klubu
• Korištenje Kaya Palazzo Golf Club restorana u blizini terena
• Svi transferi prema programu.
• Stručni pratilac - vodič
• Uključena specijalna prtljaga 20 kg + golf oprema

• Putno zdravstveno osiguranje (14 KM za 7 dana, za osobe do 60 godina)
• Opcionalni izleti
• Dodatna prtljaga ( zavisno od polaska I uslova avio kompanije/ na upit)

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Sarajevu, Dubrovniku i Ljubljani ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2023 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu