Glavni formular

Valamar Lacroma - Dubrovnik 4*

SPECIJALNA PONUDA - PROLJETNI ĐIR

Objekt Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel nalazi se na bujnom poluotoku Babin kuk te u ponudi ima besplatan pristup velikom spa-centru Balance Mediterranean Spa by Valamar s unutarnjim i vanjskim bazenima, saunama, teretanom i kozmetičkim tretmanima.

Objekt također ima besplatni WiFi, klima-uređaj i prekrasan pogled na Elafitske otoke. Elegantni a la carte restoran Momenti u ponudi ima vrhunski pripremljena jela mediteranske i međunarodne kuhinje. U restoranu Mediterraneo kuha se pred publikom.

Gosti se mogu opustiti u baru u predvorju ili u lounge barovima s velikim izborom vina i izvrsnih koktela. Sobe sadrže minibar, LCD TV sa satelitskim programima, sef i aparat za pripremu kave/čaja. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu i besplatnim kozmetičkim priborom. U blizini se gosti mogu opustiti na šljunčanoj plaži ispred hotela Valamar Dubrovnik President, nagrađenoj Plavom zastavom za visoku kvalitetu mora i plaža, ili se pak okušati u tenisu, vožnji bicikla i vodenim sportovima.

Stari grad Dubrovnik udaljen je 6 km od objekta. Centar Dubrovnika s lijepim uličicama lako je dostupan javnim prijevozom. Gosti također mogu otići na krstarenje srednjovjekovnim brodom Karaka ili Elafitskim otocima. Kompleks Maro World, koji se prostire na površini od 1800 m2, nalazi se u blizini hotela. U ponudi ima zabavne sadržaje za obitelji i djecu svih uzrasta.

Cjenovnik

TIP SOBE13.04.-04.05.2024.(uklj.)
Classic 1/2, park – po osobi168,00 KM
Classic 1/1 park 309,00 KM
Family Room (2 odrasle + 2 djece do 13,99 godina) – po sobi603,00 KM 

Kontaktirajte nas

Zatražite naše usluge u uredima u Zagrebu, Sarajevu, Dubrovniku i Ljubljani ili nam pošaljite upit.
Glavni formular
©  2024 GLOBTOUR EVENT d.o.o.
crossmenu